Overzicht

age 8+ players 2 - 4 playtime 30
Nederlands Frans Engels Duits

 

Inhoud

Peppers of the Caribbean

102 speelkaarten

18 bonuskaarten

spelregels

 

Beschrijving

De Caraïben worden onveilig gemaakt door een stel heetgebakerde piraten. Deze zeerovers willen maar één ding na een dag schepen overvallen en havens onveilig maken… en dat is een pittige maaltijd met veel pepers. Verzamel de heetste gerechten en stel je menu zo samen, dat de bemanning jou beloont met extra punten. Laat die landrotten weten dat jij de beste kok van het Caribisch gebied bent!

De spelers pakken kaarten uit de voorraad, totdat zij een set met 3 of 4 kaarten kunnen spelen. 1 of 2 kaarten van deze set leveren punten op aan het einde van het spel. De rest wordt “overboord gegooid”. Door slim gerechten te sparen kun je ook bonuskaarten verdienen. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint het spel.

 

Afbeeldingen

Peppers of the Caribbean Peppers of the Caribbean Peppers of the Caribbean Peppers of the Caribbean Peppers of the Caribbean
 

Downloads

Spelregels: Frans
Spelregels: Duits

 

Errata

V: Ik heb enkel kaarten in mijn hand met eigenschappen die niet op de kaarten in het aanbod voorkomen én ik kan geen set spelen. Wat moet ik nu doen?

A: Trek twee kaarten van de stapel. Leg daarna, indien je meer dan 7 kaarten op hand hebt, kaarten af totdat je er 7 op hand hebt. Daarna is de volgende speler aan de beurt.

 

V: Meerdere spelers hebben aan het einde van het spel de meeste kaarten met een bepaalde eigenschap en hebben recht op een bonuskaart. Wie krijgt de bonuspunten?

A: Alle betreffende spelers krijgen de punten van die scorekaart. Punten worden niet gedeeld.

 

Ook aanbevolen

Claim