Overzicht

age 10+ players 1 - 4 playtime 15
Nederlands

 

Inhoud

Spring Meadow

1 dubbelzijdige wandelkaart

4 dubbelzijdige bergborden

100 weidetegels

72 rotstegels

1 wegwijzer

1 kompastegel

25 marmotfiches

5 lunchpakket/wandelspeldfiches

spelregels

 

Beschrijving

De eerste tere bloempjes kondigen het einde aan van een strenge winter. De zon schijnt met de dag langer en verdrijft beetje bij beetje de sneeuw. Weelderige weiden bloeien en nieuwsgierige marmotten ontwaken langzaam uit hun winterslaap. Eindelijk begint de lente in de bergen. Het perfecte moment voor een wandeling. Kies je route zorgvuldig, pas op voor de burchten van de marmotten en pak voldoende te eten in; de kans om een edelweiss-wandelspeldje te verdienen is niet groot als je hongerig in de sneeuw zit.

SPRING MEADOW is het 3e deel in de puzzel trilogie van Uwe Rosenberg. De eerste twee delen zijn COTTAGE GARDEN en INDIAN SUMMER.

  • Het laatste spel in de puzzeltriologie van Uwe Rosenberg (Cottage Garden, Indian Summer).

  • Slim puzzelen! Vul je speelbord van onder naar boven met weidetegels. Let daarbij op marmotburchten en probeer slim gebruik te maken van de gaten in je puzzelstukken. Enkel volledige lijnen scoren punten!

  • Tactisch plannen! De wegwijzer die zich verplaatst rondom het centrale bord bepaalt uit welke puzzelstukken jij in jouw beurt mag kiezen. Probeer vooruit te plannen en rekening te houden met wat gaat komen.

  • Interactieve score! Puntentellingen vinden plaats als een rij/kolom op het centrale bord leeg is. Probeer te anticiperen op de puntentelling en probeer het moment waarop deze plaatsvindt te beïnvloeden.

 

Afbeeldingen

Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow Spring Meadow
 

Anderen over Spring Meadow

"Spring Meadow is, om in de taal van zijn bedenker te spreken, gefundenes Fressen voor iedereen die al enthousiast was over Rosenbergs eerdere spellen in deze hoek, of bijvoorbeeld ook Berenpark. Maar ook als je nog nooit zoiets gespeeld hebt, kun je hier probleemloos mee van start gaan. Het spel biedt ontspannen puzzelplezier, maar strategisch ingestelde planners kunnen zich hier net zo goed mee vermaken. En met 72 stukjes in de doos met allemaal een andere vorm of compositie, ben je hier, als je dat zou willen, nog wel tot komende lente zoet mee." https://www.budgetspelen.nl/review/Spring+Meadow_Bordspellen.html

 

Downloads

Spelinfo: Nederlands

 

Ook aanbevolen

Cottage Garden