Overzicht

age 8+ players 2 playtime 30
Nederlands Engels

 

Inhoud

Hong

1 speelbord (dubbelzijdig)

70 hong tegels

15 hong fiches

1 Grot van de zeven Grootdraken' bord

7 grootdraak tegels

spelregels

 

Beschrijving

In een mysterieus land hier ver vandaan, wordt een keizerrijk bedreigd door een roekeloze drakenmeester. Hij probeert het keizerrijk te veroveren door de keizer te verslaan met tweekoppige draken (Hongs). Zolang de draken niet in grote getale verschijnen kan de keizer zich staande houden. Maar de drakenmeester weet dat veel kleine draken de ondergang van het keizerrijk betekenen.

Kan de keizer zijn land verdedigen, of zal de drakenmeester het keizerrijk met draken overspoelen?

Inclusief 'Grot van de zeven Grootdraken' uitbreiding

 

Beide spelers hebben een ander doel om het spel te winnen.

Een toegankelijk tegellegspel met weinig regels maar veel strategie.

Gratis uitbreiding 'Grot van de zeven Grootdraken' in de doos

 

Afbeeldingen

Hong Hong Hong Hong Hong Hong Hong Hong Hong Hong
 

Anderen over Hong

" Leuk dat je dit spel zowel in het kasteel als in de tuin kunt spelen (het spelbord heeft twee kanten). Maar ook kun je het spel uitbreiden met de ‘Grot van de Zeven Grootdraken’. Elke Grootdraak heeft een andere kracht, waarbij de speler het spel in zijn voordeel mee kan beïnvloeden. Het leuke aan dit spel is dat beide spelers een ander doel hebben en elkaar dus moeten proberen tegen te werken, maar ondertussen wel proberen om zelf zoveel mogelijk draken op het spelbord te leggen óf als je de keizer bent juist proberen om zo weinig mogelijk draken op het spelbord te krijgen. Daarnaast is het leuk dat je kunt kiezen of je het spel in de tuin of in het kasteel kunt spelen. Zelf vind ik het spel het leukste met de uitbreiding erbij. Want met de ‘Grot van de Zeven Grootdraken’ erbij wordt het spel nog spannender en uitdagender, omdat je het spel in jouw voordeel kunt beïnvloeden.
Hong is een leuk en strategisch spel voor jong (vanaf 8 jaar) en oud! Dit spel gaat dan ook niet gauw vervelen!" http://www.nicetips4kids.nl/versla-jij-de-drakenmeester-in-hong-recensie/

" you’re guaranteed to have fun for hours and hours." for Dragonmasters and Emperors !

 

Ook aanbevolen

Daxu