Binnenkort: nieuw magazine 14 September 2018

Ook zo benieuwd naar onze plannen voor Q4 2018 en Q1 2019? We zijn momenteel heel druk met het nieuwe magazine. Nog even wachten dus. Het nieuwe magazine staat boordevol informatie over ons assortiment!

 

JACKPOT vanaf dinsdag 11 september in de winkels verkrijgbaar 11 September 2018

Vanaf dinsdag 11 september ligt het 4e spel in de Fast Forward serie in de winkel: JACKPOT. Het spel maakt gebruik van het 'fabel' principe:  geen regels lezen, direct spelen, ontdek alle regels terwijl je speelt! Maak de beste combinatie met de drie kaarten in je hand. Ruil steeds kaarten met de voorraad, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten scoort. Bonuskaarten geven je extra punten. Lukt hij jou om aan de voorwaarde van de bonus te voldoen? Een spel vol verrassingen: elke spel begin je waar je de vorige keer geëindigd bent, maar je ontdek al snel nieuwe bonussen, acties én puntentellingen! Een herspeelbaar “legacy-spel” in een klein doosje.

 

 

MACHI KORO NACHT vanaf dinsdag 4 september in de winkels verkrijgbaar 29 August 2018

Vanaf dinsdag 4 september ligt er een nieuwe variant van het internationaal zeer succesvolle MACHI KORO, genaamd "NACHT" in de winkels. Het is een zelfstandig spel (bevat alle kaarten uit het basisspel en een selectie van kaarten uit beide uitbreidingen). Nieuwe variant, nieuwe spelregels en een nieuw ontwerp.

Eenvoudige regels, veel interactie en vlot uit te leggen. Kortom: een ideaal familiespel.

 

 

Archief