Nieuw


 

Binnenkort: nieuw magazine

Ook zo benieuwd naar onze plannen voor Q4 2018 en Q1 2019? We zijn momenteel heel druk met het nieuwe magazine. Nog even wachten dus. Het nieuwe magazine staat boordevol informatie over ons assortiment!

 

JACKPOT vanaf dinsdag 11 september in de winkels verkrijgbaar

Vanaf dinsdag 11 september ligt het 4e spel in de Fast Forward serie in de winkel: JACKPOT. Het spel maakt gebruik van het 'fabel' principe:  geen regels lezen, direct spelen, ontdek alle regels terwijl je speelt! Maak de beste combinatie met de drie kaarten in je hand. Ruil steeds kaarten met de voorraad, zodat jij aan het einde van het spel de meeste punten scoort. Bonuskaarten geven je extra punten. Lukt hij jou om aan de voorwaarde van de bonus te voldoen? Een spel vol verrassingen: elke spel begin je waar je de vorige keer geëindigd bent, maar je ontdek al snel nieuwe bonussen, acties én puntentellingen! Een herspeelbaar “legacy-spel” in een klein doosje.

 

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

MACHI KORO NACHT vanaf dinsdag 4 september in de winkels verkrijgbaar

Vanaf dinsdag 4 september ligt er een nieuwe variant van het internationaal zeer succesvolle MACHI KORO, genaamd "NACHT" in de winkels. Het is een zelfstandig spel (bevat alle kaarten uit het basisspel en een selectie van kaarten uit beide uitbreidingen). Nieuwe variant, nieuwe spelregels en een nieuw ontwerp.

Eenvoudige regels, veel interactie en vlot uit te leggen. Kortom: een ideaal familiespel.

 

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.