Nieuw


 

Uitbreiding Moddervarkens vanaf dinsdag 17 september in de winkels

Eindelijk, daar is de uitbreiding voor het populaire kaartspel MODDERVARKENS! Het basisspel is inmiddels wereldwijd al meer dan 600.000 keer verkocht.Op dit moment is de 6e WGG editie weer volop verkrijgbaar. In SCHOONHEIDSWEDSTRIJD komt er een compleet nieuwe manier om te winnen bij: niet als moddervarkens maar als schoonheidskoningin. De strijd om schone en vieze varkens wordt dus nog groter en heviger.

 

De Vos in het Bos vanaf dinsdag 10 september in de winkels

Hou jij ook zo van slagenspellen? Dat hebben we goed nieuws: vanaf dinsdag 10 september 2019 ligt het 2 persoons slagenspel DE VOS IN HET BOS in de winkels. 3 Kleuren kaarten waarvan iedere ronde 1 troefkleur, 33 kaarten waarvan 18 met een speciale actie en verschillende rondes om de 21 punten bij elkaar te spelen. Lukt het jou om je tegenstander te slim af te zijn en het juiste aantal slagen per ronde te behalen? Zet de speciale kaarten tactisch in om tijdens een ronde het spel helemaal de andere kant op te sturen.

 

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Qwantum vanaf dinsdag 3 september in de winkels

Het nieuwe spel in de serie QWIXX en QWINTO

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.