Memoarrr! vanaf dinsdag 15 augustus in de winkels! 11 August 2017

Het zeer leuke en verslavende memospel MEMOARRR! ligt vanaf aanstaande dinsdag in de winkels. http://www.whitegoblingames.nl/verkooppunten

Zodra je de eerste edelstenen in je zak stopt, begint de aarde plotseling te schudden. Blijkbaar heeft Kapitein Goudvis zijn schat niet zonder reden verborgen op een vulkaaneiland. Lava  stroomt de zee in, waardoor het eiland ineens wordt gehuld in een dichte mist. Iedereen begint – met zakken vol schatten - te rennen. Maar wie weet hoe hij terug naar het schip moet komen?

Memoarrr! is een zeer verslavend memo spel dat uitdagend is voor alle leeftijden!

 

Kingdomino winnaar Spiel des Jahres 2017 17 July 2017

KINGDOMINO heeft vandaag de meest prestigieuze spellenprijs ter wereld gewonnen: Spiel des Jahres 2017.

De jury was unaniem van mening dat zo'n leuk spel met een korte speelduur en eenvoudige spelregels de winnaar wel moest zijn dit jaar.

„Kingdomino“ bouwt verder op het oude Domino principe – zonder daarbij de elegantie van de voorganger te verliezen. In tegendeel:  het plannen van de uitgestrekte landerijen  rondom het kasteel en het slimme spelmechaniek bij het uitkiezen van de tegels zijn supergoed met elkaar verweve, zelfs meesterlijk op eenvoud bedacht. De sterke 2-personen-variant met XXL-koninkrijken maakt het snel te leren en te spelen spel volledig af."

 

Kingdomino genomineerd voor Spiel des Jahres 23 May 2017

Gisteren zijn de genomineerden voor de Duitse bordspellenprijs Spiel des Jahres 2017 bekend gemaakt. Deze prestigieuze award, die meestal de verkoop van de winnaar met verscheidene honderdduizenden exemplaren verhoogd, wordt op 17 juli in Berlijn uitgereikt.

KINGDOMINO, het vrolijke en leuke familiespel, is één van drie genomineerden. Het spel dat White Goblin Games sinds 25 februari 2017 uitgeeft is niet aan te slepen sinds de introductie.

Probeer dit leuke spel ook eens uit op één van onze verkooppunten. Alle winkels hebben een demo exemplaar klaar liggen om u het spel in een handomdraai uit te leggen. Het spel kent korte beurten en een slim mechanisme om tactisch tegels te kiezen en te leggen. Het is typisch een spel dat je snel nog een keertje speelt. Ideaal familiespel en ook zeer geschikt voor 2 spelers!

De spelregels kennen verschillende varianten om het spel nog tactischer en gevarieerder te maken. Vraag ook naar de bonuskastelen "Magisch kasteel" (groen)en "Princessen kasteel" (roze). Later dit jaar volgen er nog 2 bonus kastelen.

 

Archief