Winnen, winnen, winnen! - IMPERIAL SETTLERS 11 July 2018

Winnen, winnen, winnen! - IMPERIAL SETTLERS - Stuur ons een leuke foto van IMPERIAL SETTLERS en WIN! Onder de inzenders verloten we een 3 tal AZTEKEN uitbreidingen. Stuur je foto naar info@whitegoblingames.com. Maak een foto van een tafel vol spelplezier of een ludieke foto rondom het spel. Alles mag! Inzenden voor 25 juli 2018. Op 26 juli 2018 worden de winnaars bekend gemaakt.

 

ISTANBUL HET DOBBELSPEL wint Spiel des Spiele 26 June 2018

ISTANBUL HET DOBBELSPEL is de winnaar van SPIEL DER SPIELE 2018, de Oostenrijkse Spellenprijs. Opnieuw valt een spel uit het White Goblin Games assortiment in de hoofdprijzen.

Dit spel is dan ook één van de leukste dobbelspellen die er op de markt zijn. Het spel is immers voor alle doelgroepen interessant!

 

Origami ligt nu in de winkels 14 June 2018

ORIGAMI ligt nu in de winkels. De grootste origami kunstenaars strijden om de titel van ‘Beste Origami Artiest’. Door magie te gebruiken komen hun origami creaties tot leven!
Kan jouw kennis van het papier vouwen de jury imponeren en jou de titel opleveren?

Dit leuke kaartspel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. Er zitten verschillende 'dierenfamilies' in de doos. Voor iedere speler voeg je 1 dierenfamilie toe aan het kaatdeck waar je mee speelt. Tellen, combineren, kiezen, combo's maken, punten verzamelen, enzovoort. Uitdagend spel met fantastisch artwork.

 

Archief