Binnenkort: GO NUTS WITH DONUTS / ORIGAMI / HANAMIKOJI / PROFESSOR EVIL EN DE TOREN VAN TIJD 19 May 2018

We zijn op dit moment met heel veel leuke projecten bezig. Sommige spellen komen pas in de winter uit zoals CLAIM 2, BALI uitbreiding en MONTANA uitbreiding, maar sommige spellen komen binnenkort al in de winkels te liggen.

Vanaf aanstaande woensdag ligt het leuke kaartspel GO NUTS WITH DONUTS in de winkel. Uit de keuken van de bakkerij komt net een gigantische bakplaat met versgebakken donuts. Zowel jij als je mede-donutliefhebbers willen er zoveel mogelijk eten, maar samen delen is er niet bij in dit spel… Als twee of meer spelers dezelfde donut kiezen, dan krijgt niemand die donut. Kies dus verstandig en probeer de meeste punten te krijgen voordat alle donuts op zijn!

ORIGAMI is een vlot kaartspel met veel mogelijkheden en verrassingen. Het leuke artwork op de kaarten nodigen je direct uit om te spelen. Spaar vouwen...om origami te kunnen spelen. Score extra punten met special acties. ORIGAMI is het volgende leuke kaartspel in ons assortiment.

HANAMIKOJI is een zeer speciaal spel voor 2 spelers. Je bent de eigenaar van een traditoneel Japans restaurant en je wil de gunst van 7 populaire Geisha's voor je winnen. Zij zijn vertegenwoordigers van de Japanse cultuur en traditie. Zij zijn meesters in vele kunsten: muziek, zingen, dansen, geestige conversatie en de theeceremonie. Hun gunst kan je restaurant veel aanzien geven. Je strijdt echter niet alleen voor de gunst van de Geisha's. Troef je tegenstander af!

PROFESSOR EVIL EN DE TOREN VAN TIJD is een zeer speciaal coöperatief spel. Betreed gezamenlijk als groep van avonturiers stiekem de toren en maak de artefacten buit. Plan je acties en maak gebruik van je unieke vaardigheden. Maak vallen onschadelijk, leidt de professor of, maar blijf wel bij hem uit de buurt. Door goed samen te werken, kun je hem verslaan. Lukt het jullie om de Mona Lisa, de Steen van Rosetta en Excalibur buit te maken, voordat de tijd op is of zijn deze onvervangbare artefacten voor altijd verloren? Een race tegen de klok!

 

Zaterdag op Ducosim de allernieuwste spellen van White Goblin Games 15 May 2018

Aanstaande zaterdag staat WHITE GOBLIN GAMES op Ducosim met: Altiplano, Queendomino, Indian Summer, The Mind, Noria, The Game, Illusion en Wazzda?

 

DOBBELLAND vanaf dinsdag 1 mei in de winkels verkrijgbaar 28 April 2018

Vanaf dinsdag 1 mei 2018 is het leuke familie dobbelspel DOBBELLAND in de winkels verkrijgbaar. In een zelfde formaat doos als TRÄXX en QWIXX DELUXE + ook van die handige afwisbare speelbordjes zodat je eindeloos kunt doorspelen.

 

Archief