Moddervarkens weer verkrijgbaar 16 March 2018

Het leuke kaartspelletje MODDERVARKENS was een aantal weken niet verkrijgbaar: uitverkocht. Sinds gisteren ligt de 5e druk in de winkels en kan er weer heerlijk met modder gegooid worden. Ga dat varkentje maar eens wassen! http://www.whitegoblingames.nl/spel/155/Moddervarkens

 

Altiplano ligt in de winkels 12 February 2018

Vanaf dinsdag 13 februari 2018 ligt één van de expert highlights voor 2018 in de winkel: ALTIPLANO. Het is een 'bag building' spel dat verder gaat waar het populaire ORLÉANS ophoudt. Je waant je tijdens het spel volledig op de hoogvlaktes in Zuid Amerika en terwijl je op het puntje van je stoel en met rode wangen verder speelt denk je verder na over je volgende stap.

ALTIPLANO neemt je mee naar Bolivia en Peru om te vissen op het Titicacameer, erts te delven, alpaca’s te fokken en goederen te verhandelen voorzien de bewoners zich van een gestaag groeiende rijkdom. Nieuwe productieplaatsen worden gebouwd, opdrachten worden vervuld en goederen worden opgeslagen in de pakhuizen voor zware tijden. Ook de aanleg van wegen is belangrijk, omdat die de ontwikkeling versnellen. De inwoner die het best van zijn mogelijkheden gebruik weet te maken, zal aan het einde de rijkste oogst hebben.

Kortom: probeer dit prachtige spel snel uit maar pas op: eenmaal gespeeld heb je je hart verloren aan dit spel.

 

 

WAZZDA? vanaf dinsdag 6 februari in de winkels verkrijgbaar 4 February 2018

Vanaf dinsdag 6 februari 2018 vind je het partyspel WAZZDA? in de winkels. White Goblin Games heeft niet alleen de leukste kaart en dobbelspellen in het assortiment, ook de allerleukste partyspellen vind je bij White Goblin Games. Naast Codenames, Codenames Pictures, Codenames Duet, Hands en alle spellen uit de 1 Nachtweerwolven & Waaghalzen serie nu dus ook Wazzda?

Een nieuw partyspel voor teams. Twee spelers zijn samen een team en moeten een woord uitbeelden op tafel met houten speelstukken. Ze leggen om beurten een speelstuk (een staafje of een schijfje) neer, zonder daarbij te overleggen. De overige spelers moeten raden wat er wordt uitgebeeld. Eenvoudig, snel en ongelofelijk leuk!

 

Archief