Nieuw


 

Winnen, winnen, winnen! - IMPERIAL SETTLERS

Winnen, winnen, winnen! - IMPERIAL SETTLERS - Stuur ons een leuke foto van IMPERIAL SETTLERS en WIN! Onder de inzenders verloten we een 3 tal AZTEKEN uitbreidingen. Stuur je foto naar info@whitegoblingames.com. Maak een foto van een tafel vol spelplezier of een ludieke foto rondom het spel. Alles mag! Inzenden voor 25 juli 2018. Op 26 juli 2018 worden de winnaars bekend gemaakt.

 

ISTANBUL HET DOBBELSPEL wint Spiel des Spiele

ISTANBUL HET DOBBELSPEL is de winnaar van SPIEL DER SPIELE 2018, de Oostenrijkse Spellenprijs. Opnieuw valt een spel uit het White Goblin Games assortiment in de hoofdprijzen.

Dit spel is dan ook één van de leukste dobbelspellen die er op de markt zijn. Het spel is immers voor alle doelgroepen interessant!

 

Youtube

We hebben sinds kort ook een You Tube kanaal.
Hier vind je momenteel een aantal trailers van onze spellen.
De eerste is van Rattus en de tweede is van Khan.
Binnenkort volgen er meer!
Kanaal = http://www.youtube.com/user/WhiteGoblinGames

Twitter

Sinds kort hebben we een twitter account: www.twitter.com/white_goblin
Wil je al het nieuws over White Goblin Games als eerste lezen?
Ga ons dan volgen op twitter.com
Wees snel want anders heb je het eerste belangrijke bericht misschien al gemist!

Magazine

Gratis op te halen bij onze verkooppunten: een prachtig, kleurrijk magazine met maar liefst 48 pagina’s over de leukste bord- en kaartspellen van de Benelux! Haal 'm op bij één van onze verkooppunten en/of download hier alvast een exemplaar!
Heerlijk Spelen Magazine

 

Origami ligt nu in de winkels

ORIGAMI ligt nu in de winkels. De grootste origami kunstenaars strijden om de titel van ‘Beste Origami Artiest’. Door magie te gebruiken komen hun origami creaties tot leven!
Kan jouw kennis van het papier vouwen de jury imponeren en jou de titel opleveren?

Dit leuke kaartspel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. Er zitten verschillende 'dierenfamilies' in de doos. Voor iedere speler voeg je 1 dierenfamilie toe aan het kaatdeck waar je mee speelt. Tellen, combineren, kiezen, combo's maken, punten verzamelen, enzovoort. Uitdagend spel met fantastisch artwork.

 

Fotomateriaal

Veel van de gebruikte foto's op deze website en in onze nieuwsbrieven zijn gemaakt door Henk Rolleman, een getalenteerd fotograaf die naast zijn passie voor fotografie graag de spellen van White Goblin Games speelt en fotografeert.
De overige foto's zijn gemaakt door professionele fotografen uit binnen- en buitenland die wij hebben ingehuurd.